Siirry sisältöön

Uusi rapea wieninleike tuo ravintolatason laatua kotikeittiöön

Snellmanin Maatiaispossun rapea Wieninleike on ravintolatason uutuus. Isot ja ihanan ohuet pihvit on nopea paistaa pannulla, uunissa tai airfryerissa. Aidon tuplapaneroinnin ansiosta pihvit paistuvat rapeiksi pysyen mehukkaina.

Arjen aikataulut ja kiire ovat monelle tavallisia haasteita, eikä ruoanlaittoon ehdi aina käyttää toivomaansa aikaa. Silti ruuan mausta ja laadusta ei haluaisi tinkiä. Uudet valmiiksi tuplapaneroidut Maatiaispossun rapea wieninleike ja Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileeviipaleet antavat mahdollisuuden arjen helpottamiseen.

– Tuotteita ei ole ihan yksinkertainen lokeroida. Paneroidut leikkeet ovat monille ehkä enemmän hemmottelua ja viikonlopun rentoa lohturuokaa, mutta mielestämme leikkeet sopivat mainiosti myös arjen pikaruuaksi, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo.

aito tuplapanerointi maistuu ja tuntuu

Uusissa pihveissä on aito tuplapanerointi, mikä tarkoittaa, että ne on paneroitu kahteen kertaan. Panerointi on luonnollisesti maustettu valmiiksi ja se säilyttää pihvin hyvin mehevänä paistettaessa.

– Tuplapaneroinnin ansiosta panerointi pysyy pihveissä hyvin kiinni paiston jälkeenkin ja herkullisen ohueksi nuijitut pihvit ovat nopeita kypsentää. Lisäksi pihvit ovat täysin lisäaineettomia, markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors toteaa.

Eri kokovaihtoehtoja

Uutuuksien valikoimasta löytyy paneroituja pihvejä monenlaisiin tarpeisiin. Rapeat wieninleikkeet tulevat tarjolle kahdessa pakkauskoossa – 340 gramman pakkauksessa ja isommassa 680 g pakkauksessa, jossa on neljä pihviä. Nopeiden ja rapeiden fileeviipaleiden pakkauksessa on kuusi pihviä ja pakkauksen koko on 300 g.

Paneroitu pihvi yllättää monipuolisuudellaan

Uusien paneroitujen pihvien etuna on ehdottomasti niiden monikäyttöisyys erilaisissa ruuissa.

– Pihvit voi paistaa sellaisenaan, jolloin makua voi varioida erilaisin lisukkein tai kastikkein. Uusia makumaailmoja kaipaavat voivat siivuttaa pihvit paiston jälkeen ja pyöritellä ne makean mausteisessa aasialaisessa kastikkeessa. Tällöin ne voi tarjoilla vaikkapa riisin, nuudelien ja rapeiden kasvisten kera. Paneroidut pihvit sopivat myös mainiosti salaatteihin tuomaan makua ja proteiinia, Snellmanin ravitsemusasiantuntija Suvi Myllymäki vinkkaa.

Suvin uutena lempparina on uutuuksia hyödyntäen tehty trendikäs Crispy Pork Katsu.

Crispy Pork Katsu säväyttää aasialaisella makumaailmaan.

Seuraa Snellmanin reseptikanavia ja pysy mukana

Ottamalla Snellmanin uusimpiin resepteihin keskittyneet somekanavat seurantaan, saat parhaat reseptit ensimmäisten joukossa. Kehitimme kaikille uutuuksille useamman reseptin, joista jokainen löytyy pian myös kätevinä ”Kokkaa mukana” -videoina, joiden kanssa voi edetä omaan tahtiin vaihe vaiheelta.