Bacon-dubbelsmörgås
2
15min total tid
Lätt
Dubbelsmörgåsar är ett riktigt klassiskt och mättande amerikanskt mellanmål.
Ingredienser
Bacon-dubbelsmörgås
- 1 pkt Snellman Riktig bacon 150 g
- 100 g Snellman Superior skinka 180 g
- 4 fullkornsrostbröd
- 150 g bredbar rökt smältost
- 1 grön jalopeno hackad
- 1 kruka rucola
- 100 g sallad
Instruktioner
Bacon-dubbelsmörgås
Stek baconet krispigt i het panna och låt rinna av på hushållspapper.
Stek brödskivorna i samma panna som baconfettet tills de får en knaprig yta.
Bred smältost på brödskivorna.
Rensa bort fröna ur jalapenon. Hacka jalapeno och ruccola och strö över smältosten.
Lägg på salladsblad, skinka och bacon.
Lägg i hop smörgåsarna två och två och skär i trekanter.
Njut!
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 290 g | |
---|---|---|
Energi | 965 kJ / 232 kcal | 2799 kJ / 672 kcal |
Fett | 15.4 g | 44.7 g |
- varav mättat fett | 6.6 g | 19.2 g |
Kolhydrat | 8.7 g | 25.3 g |
- varav sockerarter | 1.8 g | 5.2 g |
Protein | 15 g | 42 g |
Fiber | 0.9 g | 2.7 g |
Salt | 2 g | 5.9 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.