Siirry sisältöön
Lämmin pekonileipä

Lämmin pekonileipä

Kunnon pekoni 150 g

2

15min kokonaisaika

Helppo

Pekonileipä on perinteinen ja ruokaisa amerikkalaistyylinen välipala.

Ainekset

Lämmin pekonileipä

Ohje

Paista pekoniviipaleet kuumassa paistinpannussa rapeiksi, siirrä talouspaperin päälle valumaan. Paista leipäviipaleisiin rapea pinta samassa pannussa pekonirasvassa.

Voitele leivät sulatejuustolla, silppua siemenistä putsattu jalapeno ja rucola leiville.

Aseta salaatinlehdet, kinkku- ja pekoniviipaleet päälle ja laita kaksi leipää vastakkain.

Leikkaa pekonileipä kolmioiksi ja nauti lämpimänä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 290 g
Energia 965 kJ / 232 kcal 2799 kJ / 672 kcal
Rasva 15.4 g 44.7 g
- josta tyydyttynyttä 6.6 g 19.2 g
Hiilihydraatit 8.7 g 25.3 g
- josta sokereita 1.8 g 5.2 g
Proteiini 15 g 42 g
Ravintokuitu 0.9 g 2.7 g
Suola 1.9 g 5.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle