Lämmin pekonileipä

Lämmin pekonileipä

Pekonileipä on perinteinen ja ruokaisa amerikkalaistyylinen välipala.

2-4 15 min.

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon pekonia
  • 4 viipaletta Snellman Superior kinkkua
  • 4 ruisvuokaleipäviipaletta
  • 150g levittyvää savusulatejuustoa
  • 1 vihreä tai punainen jalapeno silputtuna
  • 1 ruukku rucolaa
  • vihreää salaattia

Lämmin pekonileipä — Ohje

  1. Paista pekoniviipaleet kuumassa paistinpannussa rapeiksi, siirrä talouspaperin päälle valumaan. Paista leipäviipaleisiin rapea pinta samassa pannussa pekonirasvassa.
  2. Voitele leivät sulatejuustolla, silppua siemenistä putsattu jalapeno ja rucola leiville.
  3. Aseta salaatinlehdet, kinkku- ja pekoniviipaleet päälle ja laita kaksi leipää vastakkain.
  4. Leikkaa pekonileipä kolmioiksi ja nauti lämpimänä.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit