Hoppa till innehållet
Bruchetta med pepparskinka och tomat

Bruchetta med pepparskinka och tomat

Tunn tunn skinka med pepparsmak 150 g

20min

4

Lätt

Bruchetta på finländskt vis som toppas med Tunntunn Skinka med pepparsmak och tomat.

Ingredienser

Bruchetta med pepparskinka och tomat

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 °C
  2. Blanda olivolja med krossad vitlök, pensla batongskivorna med vitlöksoljan, och rosta i ugn på 225 °C tills skivorna är gyllenbruna, ca 10 minuter
  3. Skär tomaten i tärningar, hacka basilikan i små bitar, blanda samman och smaksätt med salt och peppar
  4. Sätt 2 skivor pepparskinka och en lite tomatsallad på varje batongbit, toppa med pesto.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 70 g
Energi 666 kJ / 158 kcal 466 kJ / 111 kcal
Fett 3.8 g 2.7 g
- varav mättat fett 0.4 g 0.3 g
Kolhydrat 22.9 g 16 g
- varav sockerarter 2.2 g 1.6 g
Protein 7 g 5 g
Fiber 1.9 g 1.3 g
Salt 1.1 g 0.8 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Bruchetta på finländskt vis som toppas med Tunntunn Skinka med pepparsmak och tomat.

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält

Spara

Till inköpslistan