
Chicken bowl
Rostade kycklingflarn 180 g15min
2
Lätt
Snellmans delikata och proteinrika klycklingpålägg är förvånande mångsidiga. Du kan komplettera nästan vilken måltid som helst med kycklingflarnen, i det här receptet bygger vi en matig sallad på rödkål, majs och morot.
Ingredienser
Chicken bowl
- 1 pkt Snellman Rostade kycklingflarn 180 g
- 0.5 rödkål
- 1 morötter
- 70 g babyspenat
- 100 g majs
- 1 avocado
- 1 dl olivolja
- 1 några nypor salt
- 1 svartpeppar
- 2 msk din favoritdressing
Instruktioner
- Hacka rödkålen, strimla moroten, fördela spenatbladen och halvera avocadon.
- Bygg en färgglad salladsskål från grunden och toppa med kycklingflarnen och burkmajs.
- Krydda med olivolja, salt och peppar och toppa ännu med din favoritdressing.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 550 g | |
---|---|---|
Energi | 658 kJ / 159 kcal | 3621 kJ / 875 kcal |
Fett | 12.9 g | 70.7 g |
- varav mättat fett | 1.7 g | 9.2 g |
Kolhydrat | 4 g | 21.8 g |
- varav sockerarter | 3 g | 16.2 g |
Protein | 5 g | 29 g |
Fiber | 2.4 g | 13.2 g |
Salt | 0.4 g | 2.3 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.
Snellmans delikata och proteinrika klycklingpålägg är förvånande mångsidiga. Du kan komplettera nästan vilken måltid som helst med kycklingflarnen, i det här receptet bygger vi en matig sallad på rödkål, majs och morot.