Hoppa till innehållet
Crunch Wrap

Crunch Wrap

Malet kött av nöt 10 % 400 g

15min

4

Lätt

Det vattnas i munnen! Tacokryddan, Monterey Jack-osten och högklassiskt inhemskt malet kött är pusselbitarna i denna delikatess!

Ingredienser

Crunch wrap
  • 400 g Snellman Malet kött av nöt 10 % 400 g
  • 2 tsk olja
  • 5 soft tortilla
  • 28 g tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 40 g nachos
  • 2 dl ostsås
  • 2 tomat
  • 0.5 blad isssallad
  • 100 g Monterey Jack ost
  • 1 lime
  • 1 msk färsk koriander, hackad

Instruktioner

Bryn malet kött i en skvätt olja. Tillsätt tacokrydda och vatten och låt sjuda en stund.

Gör kuber av dina tomater och lösgör fyra stora salladsblad. Sprid ut fyra tortillaskal på ett skärbräde.

Placera en hög med kött i mitten av varje tortilla, koriander tillsätter du om du så vill. Sprid nachos övers, toppa med ostsås, tomatkuber, ett salladsblad och sist en skiva ost.

Skär en tortilla i fyra delar och placera ovanför osten. Vik ihop kanterna och vänd din wrap upp och ned med fogen nedåt.

Stek paketet i stekpanna med lite olja i 1-2 minuter per sida, medeltemperatur.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 300 g
Energi 913 kJ / 219 kcal 2740 kJ / 656 kcal
Fett 13 g 39 g
- varav mättat fett 6.6 g 19.8 g
Kolhydrat 10.1 g 30.2 g
- varav sockerarter 0.9 g 2.7 g
Protein 15 g 44 g
Fiber 0.9 g 2.8 g
Salt 0.6 g 1.7 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

fixa receptet steg för steg

kolla hela receptvideon

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan