Fyllda ägghalvor
Riktigt mör nötstek 130 g15min
4
Lätt
Mättande och proteinrikt, en portion som storleken till trots heter duga. Du kan tillreda dessa smidigt och bli av med hungern i rask takt.
Ingredienser
Fyllda ägghalvor
- 5 ägg
- 100 g Snellman Riktigt mör nötstek 130 g
- 4 msk majonnäs
- 100 g paprikaringar som garnering
Instruktioner
- Koka äggen och låt svalna i kallt vatten, skala och halvera.
- Strimla köttet och blanda i majonäsen. Bred på ägghalvorna och garnera med paprika.
Näringsinnehåll
| / 100g | / servering 130 g | |
|---|---|---|
| Energi | 486 kJ / 117 kcal | 632 kJ / 152 kcal |
| Fett | 8 g | 10.4 g |
| - varav mättat fett | 1.6 g | 2.1 g |
| Kolhydrat | 1.6 g | 2.1 g |
| - varav sockerarter | 1.6 g | 2.1 g |
| Protein | 10 g | 13 g |
| Fiber | 0.3 g | 0.4 g |
| Salt | 0.7 g | 0.9 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.
Mättande och proteinrikt, en portion som storleken till trots heter duga. Du kan tillreda dessa smidigt och bli av med hungern i rask takt.