Fyllda ägghalvor

Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä

Mättande och proteinrikt, en portion som storleken till trots heter duga. Du kan tillreda dessa smidigt och bli av med hungern i rask takt.

Ingredienser

  • 5 st ägg
  • 8 skivor Snellmans riktigt mör nötstek
  • 4 msk majonäs
  • paprikaringar som garnering

Fyllda ägghalvor — Gör så här

  1. Koka äggen och låt svalna i kallt vatten, skala och halvera.
  2. Strimla köttet och blanda i majonäsen. Bred på ägghalvorna och garnera med paprika.
Palagg-Riktigtmöra uppskärningar

”De här smörgåspåläggen kallar vi Riktigt möra och det av en anledning. Lång tillredning gör köttet utomordentligt mört och saftigt. Och naturligtvis tillverkar vi Riktigt möra pålägg enligt samma principer som vi tillverkar alla våra andra produkter: av de bästa råvarorna, med noggrannhet och kompetens, precis som om vi gjorde till oss själva.”

Robert, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer