
Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä
4
15min kokonaisaika
Helppo
Tämä proteiinia runsaasti sisältävä annos pitää kylläisenä pidemmänkin aikaa. Naudanpaistitäytteiset kanamunanpuolikkaat valmistuvat nopeasti ja vievät yhtä nopeasti myös nälän mennessään. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä
- 5 kpl kananmunaa
- 100 g Snellman Tosi murea naudanpaisti 130 g
- 4 rkl majoneesia
- 100 g suippopaprikarenkaita koristeluun
Ohje
Keitä kananmunat ja jäähdytä kylmässä vedessä.
Kuori ja halkaise.
Lusikoi päälle tahnaa ja halutessasi koristele paprikarenkailla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 486 kJ / 117 kcal | 632 kJ / 152 kcal |
Rasva | 8 g | 10.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.6 g | 2.1 g |
Hiilihydraatit | 1.6 g | 2.1 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 2.1 g |
Proteiini | 10 g | 13 g |
Ravintokuitu | 0.3 g | 0.4 g |
Suola | 0.7 g | 0.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.