Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä

Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä

Tämä proteiinia runsaasti sisältävä annos pitää kylläisenä pidemmänkin aikaa. Naudanpaistitäytteiset kanamunanpuolikkaat valmistuvat nopeasti ja vievät yhtä nopeasti myös nälän mennessään. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

  • 5 kanamunaa
  • 8 viipaletta Snellmanin Tosi Mureaa naudanpaistia
  • 4 rkl majoneesia
  • Koristeeksi paprikarenkaita

Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä — Ohje

  1. Keitä kananmunat ja jäähdytä kylmässä vedessä.
  2. Kuori ja halkaise.
  3. Lusikoi päälle tahnaa ja halutessasi koristele paprikarenkailla.
Tosi mureat leikkeleet

”Näitä me sanotaan Tosi mureiksi ja ihan syystä. Pitkä kypsytys tekee lihasta erinomaisen mureaa ja herkullista.  Ja totta kai me valmisetaan Tosi mureat leikkeleet samojen periaatteiden mukaisesti kuin muutkin tuotteet. Eli parhaista raaka-aineista huolellisesti ja ammattitaidolla, aivan kuin ne tehtäisiin vain meille itsellemme.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit