Grymmaste grytan med Salsiccia och gnocci

Grymmaste grytan med Salsicca och gnocci

Tomatsås, maffig mozzarella och örter – enkelt och genialt, när en vardagsrätt får ett värdigt sällskap i vår All Natural Salsiccia.

Receptet har utvecklats för Snellman.fi av kocken och matbloggaren Mika Rampa från Perinneruokaa prkl -bloggen.

4 25 min

Ingredienser

  • 230 g Snellman All Natural Salsiccia-korv
  • 1 msk olivolja
  • 1 paket potatisgnocchi (500 g)
  • 1 burk körsbärstomater (400 g)
  • 0,5 kruka basilika
  • 1 paket mozzarella

Grymmaste grytan med Salsiccia och gnocci — Gör så här

  1. Skär rejäla bitar av korven, gärna på snedden.
  2. Smörj en ugnsform och häll i din gnocci och toppa med tomaterna. Häll 0,5 deciliter vatten i burken och skölj ur ordentligt, häll ännu västkan över härligheten.
  3. Toppas med basilika och den skivade korven och riv mozzarella över alltihopa.
  4. Grädda i 250-gradig ugn i 15-20 minuter. Du kan också vrida igång grillfunktionen på din ugn mot slutet av tillredningen för några minuter och lyfta upp formen.
  5. Dekorera med basilika.
makkarat-all-natural-770×428

Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.

Rate

Dela

Kommentarer