Siirry sisältöön
Salsiccia-gnocchivuoka

Salsiccia-gnocchivuoka

4

25min kokonaisaika

Helppo

Tomaattikastike, mozzarella ja yrttejä – tämä gnocchivuoka on yksinkertaisen nerokasta arkiherkkua jossa makua on antamasssa vivahderikas All Natural Salsiccia. Tämän reseptin Snellmanille kehitti kokki ja ruokabloggaaja Mika Rampa Perinneruokaa prkl -blogista.

Ainekset

Salsiccia-gnocchivuoka
  • 1 kpl Snellman All Natural Salsiccia grillimakkara 230 g
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 500 g perunagnoccheja
  • 400 g säilöttyä kirsikkatomaattia
  • 0.5 kpl ruukkua basilikaa
  • 1 kpl mozzarellajuustoa (á 125 g)

Ohje

Viipaloi makkarat vinottain reilun kokoisiksi paloiksi.

Voitele uunivuoka ja kaada gnocchit vuokaan. Lisää päälle kirsikkatomaatit. Huuhtele tölkki, käytä ½ dl vettä ja kaada se vuokaan jatkeeksi.

Lisää päälle basilikan lehdet ja viipaloidut makkarat. Revi vuoan päälle mozzarellaa.

Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15–20 min. Nosta vuoka halutessasi muutamaksi minuutiksi grillivastuksien alle kypsennyksen loppuvaiheessa.

Koristele gnocchivuoka basilikan lehdillä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 270 g
Energia 799 kJ / 191 kcal 2158 kJ / 516 kcal
Rasva 9.9 g 26.6 g
- josta tyydyttynyttä 3.8 g 10.3 g
Hiilihydraatit 16.7 g 45.1 g
- josta sokereita 1.2 g 3.2 g
Proteiini 8 g 22 g
Ravintokuitu 0.8 g 2.1 g
Suola 1.2 g 3.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle