Salsiccia-gnocchivuoka
4
25min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Salsiccia-gnocchivuoka
- 1 kpl Snellman All Natural Salsiccia grillimakkara 230 g
- 1 rkl oliiviöljyä
- 500 g perunagnoccheja
- 400 g säilöttyä kirsikkatomaattia
- 0.5 kpl ruukkua basilikaa
- 1 kpl mozzarellajuustoa (á 125 g)
Ohje
Viipaloi makkarat vinottain reilun kokoisiksi paloiksi.
Voitele uunivuoka ja kaada gnocchit vuokaan. Lisää päälle kirsikkatomaatit. Huuhtele tölkki, käytä ½ dl vettä ja kaada se vuokaan jatkeeksi.
Lisää päälle basilikan lehdet ja viipaloidut makkarat. Revi vuoan päälle mozzarellaa.
Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15–20 min. Nosta vuoka halutessasi muutamaksi minuutiksi grillivastuksien alle kypsennyksen loppuvaiheessa.
Koristele gnocchivuoka basilikan lehdillä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 270 g | |
---|---|---|
Energia | 799 kJ / 191 kcal | 2158 kJ / 516 kcal |
Rasva | 9.9 g | 26.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.8 g | 10.3 g |
Hiilihydraatit | 16.7 g | 45.1 g |
- josta sokereita | 1.2 g | 3.2 g |
Proteiini | 8 g | 22 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 2.1 g |
Suola | 1.2 g | 3.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.