Salsiccia-gnocchivuoka

Salsiccia-gnocchivuoka

Tomaattikastike, mozzarella ja yrttejä – tämä gnocchivuoka on yksinkertaisen nerokasta arkiherkkua jossa makua on antamasssa vivahderikas All Natural Salsiccia.

Tämän reseptin Snellmanille kehitti kokki ja ruokabloggaaja Mika Rampa Perinneruokaa prkl -blogista.

4 25 min

Ainekset

  • 230 g Snellman All Natural Salsiccia-makkaraa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 pkt perunagnoccheja (500 g)
  • 1 tölkki kirsikkatomaatteja (400 g)
  • 0,5 ruukkua basilikaa
  • 1 pkt mozzarellaa

Salsiccia-gnocchivuoka — Ohje

  1. Viipaloi makkarat vinottain reilun kokoisiksi paloiksi.
  2. Voitele uunivuoka ja kaada gnocchit vuokaan. Lisää päälle kirsikkatomaatit. Huuhtele tölkki, käytä ½ dl vettä ja kaada se vuokaan jatkeeksi.
  3. Lisää päälle basilikan lehdet ja viipaloidut makkarat. Revi vuoan päälle mozzarellaa.
  4. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15–20 min. Nosta vuoka halutessasi muutamaksi minuutiksi grillivastuksien alle kypsennyksen loppuvaiheessa.
  5. Koristele gnocchivuoka basilikan lehdillä.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit