Köttfärsquesadillas

Köttfärsquesadillas

Väntar ni gäster? Släng ihop några matiga quesadillas till gänget!

Vi har fyllt våra quesadillas med tacokryddad köttfärs, ost, paprika och fräsch ruccola. Några andra förslag på kompanjoner till färsen är Snellmans bacon, majs, fetaost, skivad avokado eller tomater. Ett perfekt sätt att ta tillvara rester ur kylen, med andra ord.

4

Ingredienser

  • 400 g Snellman riktigt malet kött
Kryddning
  • tsk salt
  • 2 tsk spiskummin
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk svartpeppar
Fyllning
  • 6 stora tortillabröd
  • 1 pkt (150g) riven ost
  • röd paprika, i tunna skivor
  • ruccolablad

Köttfärsquesadillas — Gör så här

  1. Hetta upp lite olja i en stekpanna och bryn köttfärsen.
  2. Tillsätt kryddorna och ca 0,5 dl vatten, låt färsen småputtra tills vattnet kokat bort. Smaka av.
  3. Lägg ut tre tortillabröd och bred ut en deciliter ost på varje bröd.
  4. Strö över köttfärsen, paprikaskivor och ruccolablad och strö över ytterligare ett lager ost.
  5. Lägg på de sista tortillabröden som lock.
  6. Värm upp en stekpanna till medelvärme och stek quesadillasen några minuter på varje sida, tills osten smält och quesadillan håller ihop.
  7. Skär quesadillan i trekanter och servera.
Jauheliha banner 02

Du myser
när vi inte fryser

Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.

Det finns malet kött.

Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer