Mörkt bröd med skinkröra
Inhemsk palvad skinka 400 g20min
10
Lätt
Får det vara mörka brödrutor med skinkröra som förrätt?
Ingredienser
Mörkt bröd med skinkröra
- 1 pkt Snellman Inhemsk palvad skinka 400 g
- 1 röd paprika
- 1 gul paprika
- 2 msk persilja
- 2 dl majonnäs
- 100 g Färskost
- 10 skivor mörkt bröd
- 1 några nypor salt
- 1 svartpeppar
Instruktioner
- Sätt skinka, paprika och persilja i en matberedare och kör tills det blir en massa med synliga små bitar. Man kan även finhacka ingredienserna med kniv
- Tillsätt majonnäs och färskost. Smaka av med salt och peppar.
Näringsinnehåll
| / 100g | / servering 130 g | |
|---|---|---|
| Energi | 674 kJ / 161 kcal | 877 kJ / 210 kcal |
| Fett | 7.4 g | 9.7 g |
| - varav mättat fett | 1.9 g | 2.5 g |
| Kolhydrat | 13.9 g | 18 g |
| - varav sockerarter | 5 g | 6.5 g |
| Protein | 8 g | 11 g |
| Fiber | 2.9 g | 3.7 g |
| Salt | 1.2 g | 1.5 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.
Får det vara mörka brödrutor med skinkröra som förrätt?