Hoppa till innehållet
Mörkt bröd med skinkröra

Mörkt bröd med skinkröra

Inhemsk palvad skinka 400 g

20min

10

Lätt

Får det vara mörka brödrutor med skinkröra som förrätt?

Ingredienser

Mörkt bröd med skinkröra

Instruktioner

  1. Sätt skinka, paprika och persilja i en matberedare och kör tills det blir en massa med synliga små bitar. Man kan även finhacka ingredienserna med kniv
  2. Tillsätt majonnäs och färskost. Smaka av med salt och peppar.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 130 g
Energi 674 kJ / 161 kcal 877 kJ / 210 kcal
Fett 7.4 g 9.7 g
- varav mättat fett 1.9 g 2.5 g
Kolhydrat 13.9 g 18 g
- varav sockerarter 5 g 6.5 g
Protein 8 g 11 g
Fiber 2.9 g 3.7 g
Salt 1.2 g 1.5 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Får det vara mörka brödrutor med skinkröra som förrätt?

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält

Spara

Till inköpslistan