Omelett
Den studerandes räddare i nöden. Omelett, lätt som en plätt. Herr Snellmans recept, varsågod!
2
5 min
Glutenfri
Ingredienser
-
- 4 ägg
- 0.5 dl vatten eller grädde
- smör
- 1 tomat
- 100 g Extramör skinka
- peppar
- salt
Omelett — Gör så här
-
- Vispa äggen med vätskan och kryddorna (färska örter passar också bra till omelett). Sätt smör i stekpannan och häll vätskan i den heta pannan, stek en stund och tillsätt fyllningen. Vik över andra halvan och häll försiktigt på ett fat. Servera och njut!
”Traditionella smörgåspålägg har varit finländarnas favoriter genom tiderna och därför vill vi göra dem så bra vi bara kan. Natriumglutamat tog vi helt bort ur våra produkter redan för flera år sedan och började använda mer finländskt kött. Vi har både orökta smörgåspålägg och pålägg rökta med äkta alspån.”
Ove, Produktutvecklare