Hoppa till innehållet
Rödvinsmarinad

Rödvinsmarinad

5min

1

Lätt

En god marinad till kött med rödvin.

Ingredienser

Rödvinsmarinad
  • 1 dl rött vin
  • 1 dl olja
  • 2 vitlökslyftor, pressad
  • 3 msk tomatpuré
  • 3 msk honung
  • 1 några nypor salt
  • 1 svartpeppar

Instruktioner

Blanda ingredienserna och låt köttet marineras i flera timmar, gärna över natten.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 300 g
Energi 1546 kJ / 373 kcal 4637 kJ / 1120 kcal
Fett 33.4 g 100.2 g
- varav mättat fett 2.2 g 6.6 g
Kolhydrat 18 g 54 g
- varav sockerarter 17.4 g 52.3 g
Protein 1 g 3 g
Fiber 0.3 g 0.9 g
Salt 0.4 g 1.2 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan