Hoppa till innehållet
Varm smörgåstårta

Varm smörgåstårta

(12)
Kommentarer
Grillad skinka 200 g

1h 30min (varav 1h aktiv)

6

Medel

Lätt och läckert och dessutom snyggt! En varm smörgåstårta är det perfekta valet för alla former av större eller mindre festligheter under vinterhalvåret! Den här mångsidiga helheten får sin fantastiskt nyanserade och djupa smak från våra grillade pålägg. Du väljer själv om du blandar skinka och broiler eller gör en kaka för båda smakerna!
Lätt och läckert och dessutom snyggt! En varm smörgåstårta är det perfekta valet för alla former av större eller mindre festligheter under vinterhalvåret! Den här mångsidiga helheten får sin fantastiskt nyanserade och djupa smak från våra grillade pålägg. Du väljer själv om du blandar skinka och broiler eller gör en kaka för båda smakerna!

fixa receptet steg för steg

1

Hacka 2 st rödlök, 1 röd paprika och 1 zuccini. Flytta över i en ugnsform och tillsätt 200 g körsbärstomater.

2

Mät upp 1 dl röd pesto, 3 msk tomatpuré och lite salt om du vill. Rör ihop väl och grädda i 250 grader i ca. 20–25 min.

3

Placera ut bakplåtspapper i en ugnsform (ø 23 cm) och placera ut fyra brödskivor i botten. Fyll på med 1/3 av grönsakerna, Snellmans grillade broilerfilé och grillade skinka samt riven ost.

4

Upprepa proceduren ännu en gång.

5

Gör ännnu ett tredje varv och garnera kakan slutligen med de återstående körsbärstomaterna.

6

Grädda i 200 °C ca. 30–40 min. Garnera med färsk basilika och servera varm.

Kolla hela receptvideon

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält