Bratwurstia kurkku-chilihillon kera
4
20min työaika + 20min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Bratwurstia kurkku-chilihillon kera
- 1 kpl Snellman All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g
- 200 g pikkusipuleita kuorittuna
- 1 rkl öljyä
- 1 tl siirappia
- 0.3 kpl ruukkua timjamia
Kurkku-chilihillo
- 1 kpl punaista chiliä
- 1 tl suolaa
- 1 tl korianterin siemeniä
- 0.8 dl väkiviinaetikkaa
- 0.8 dl hillosokeria
- 1 kpl kurkkua
- 1 kpl ruukkua tilliä
Ohje
Aloita kurkku-chilihillosta. Silppua chili, laita silppu kattilaan yhdessä mausteiden, etikan ja hillosokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 2 minuuttia.
Raasta pesty kurkku karkeaksi raasteeksi ja lisää raaste etikka-mausteliemeen ja kiehauta. Jäähdytä, lisää tillisilppu joukkoon, purkita ja säilytä jääkaapissa. Hillo on parhaimmillaan parin päivän säilytyksen jälkeen.
Pilko bratwurstit. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipulit, makkarapalat ja siirappi. Paista keskilämmöllä, aineksia silloin tällöin sekoittaen kunnes bratwurstipalat ja sipulit ovat saanet kauniin värin ja ovat läpikotaisin lämpimiä. Silppua timjaminlehdet pannuun.
Tarjoa kurkku-chilihillon ja maalaisleivän kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 655 kJ / 157 kcal | 1310 kJ / 314 kcal |
Rasva | 9.1 g | 18.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.9 g | 5.7 g |
Hiilihydraatit | 12.8 g | 25.5 g |
- josta sokereita | 12.7 g | 25.4 g |
Proteiini | 5 g | 10 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 2.2 g |
Suola | 1.4 g | 2.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.