Bratwurstia kurkku-chilihillon kera

Bratwurstia kurkku-chilihillon kera 1

Kun valmistat bratwurstia kurkku-chilihillon kera, kannattaa muistaa, että hillo on parhaimmillaan parin päivän säilytyksen jälkeen. Aterian valmistus kannattaakin aloittaa kurkku-chilihillon valmistamisesta. Ja jos mahdollista, niin sen kannattaa antaa maustua ja levätä jopa pari päivää. Jos odotteluvaihetta ei ota huomioon, niin tämä annos on ripeä valmistaa. Ja sen tarjoamat makuelämykset ovat vailla vertaa. Kokeile ja ihastu tähän meillä Snellmanilla hyväksi todettuun reseptiin!

2

Ainekset

  • 1 pkt (230 g) Snellman All Natural Bratwurstia
  • 200 g pikkusipuleita kuorittuna
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl siirappia
  • 0.25 ruukkua timjamia
Kurkku-chilihillo
  • 1 punainen chili
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • 0.75 dl väkiviinaetikkaa
  • 0.75 dl hillo-marmeladisokeria tai hillosokeria
  • 1 kurkku
  • 1 ruukku tilliä
Tarjoiluun
  • maalaisleipää

Bratwurstia kurkku-chilihillon kera — Ohje

  1. Aloita kurkku-chilihillosta. Silppua chili, laita silppu kattilaan yhdessä mausteiden, etikan ja hillosokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 2 minuuttia.
  2. Raasta pesty kurkku karkeaksi raasteeksi ja lisää raaste etikka-mausteliemeen ja kiehauta. Jäähdytä, lisää tillisilppu joukkoon, purkita ja säilytä jääkaapissa. Hillo on parhaimmillaan parin päivän säilytyksen jälkeen.
  3. Pilko bratwurstit. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipulit, makkarapalat ja siirappi. Paista keskilämmöllä, aineksia silloin tällöin sekoittaen kunnes bratwurstipalat ja sipulit ovat saanet kauniin värin ja ovat läpikotaisin lämpimiä. Silppua timjaminlehdet pannuun.
  4. Tarjoa kurkku-chilihillon ja maalaisleivän kanssa.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit