Siirry sisältöön
Chorizo-paprikat

Chorizo-paprikat

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

2

20min työaika + 55min kokonaisaika

Helppo

Tämä Kääpiölinnan köökissä -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Ainekset

  • 2 kpl keltaista paprikaa
  • 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
  • 2 kpl herkkusieniä
  • 1 tl öljyä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 0.5 tl timjamia
  • 2 dl juustoraastetta

Ohje

Halkaise paprikat pitkittäin, poista kanta ja siemenet. Huuhtele paprikat kylmällä vedellä

Hienonna sipuli ja tuoreet herkkusienet. Halkaise makkarat ensin pitkittäin ja viipaloi sitten puolikkaat

Laita sienisilppu pannulle ja kypsennä, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää tilkka öljyä, sekä hienonnetut sipulit, valkosipulit ja makkaraviipaleet. Kypsennä muutama minuutti, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla

Ripottele sieni-makkaraseoksen päälle vehnäjauhot. Sekoita ja kaada joukkoon kerma. Anna kypsyä pari minuuttia. Lisää joukkoon timjami

Nosta paprikanpuolikkaat öljyttyyn uunivuokaan. Jaa makkara-sienimuhennos paprikoille ja ripottele päälle reilusti juustoraastetta

Kypsennä paprikoita 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, tai kunnes paprikat ovat sopivasti pehmenneet.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 936 kJ / 226 kcal 3275 kJ / 790 kcal
Rasva 17.6 g 61.6 g
- josta tyydyttynyttä 7.2 g 25.1 g
Hiilihydraatit 5.2 g 18.3 g
- josta sokereita 3.8 g 13.2 g
Proteiini 10 g 35 g
Ravintokuitu 1.4 g 5 g
Suola 1 g 3.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle