
Chorizo-papukeitto
All Natural Chorizo grillimakkara 230 g30min (josta aktiivista 15min)
4
Helppo
Ainekset
- 300 g palsternakkaa
- 200 g porkkanaa
- 1 kpl isoa sipulia
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 1 tl suolaa
- 2 kpl laakerinlehteä
- 3 kpl maustepippuria
- 1 rkl öljyä
- 8 dl vettä
- 1 kpl tölkki valkoisia papuja suolalimessä (à 380 / 230 g)
- 100 g lehtikaalia
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
Ohje
-
Kuori ja paloittele palsternakat, porkkanat ja sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa.
-
Hienonna valkosipulit. Lisää kasvisten sekaan valkosipuli ja tomaattipyree, kuullota muutama minuutti. Lisää joukkoon mausteet ja vesi. Anna porista hiljaisella lämmöllä, kannen alla 15 minuuttia.
-
Paloittele Snellman All Natural chorizo grillimakkarat ja ruskista pannulla.
-
Poista lehtikaalista lehtiruodit ja revi pienempiin paloihin. Valuta ja huuhtele valkopavut. Lisää keittoon lehtikaali ja pavut, keitä vielä noin 3–5 minuuttia.
-
Lisää lopuksi paistetut makkarat ja tarjoile.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 450 g | |
---|---|---|
Energia | 329 kJ / 79 kcal | 1481 kJ / 356 kcal |
Rasva | 4.5 g | 20.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.4 g | 6.1 g |
Hiilihydraatit | 4.8 g | 21.6 g |
- josta sokereita | 2.5 g | 11.2 g |
Proteiini | 3 g | 15 g |
Ravintokuitu | 2.9 g | 13.1 g |
Suola | 0.7 g | 3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.