Dijon-kastike
35min (josta aktiivista 5min)
4
Helppo
Ainekset
Dijon-kastike
- 200 g ranskankermaa
- 3 rkl dijon sinappia
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl punasipulia
- 0.5 kpl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Ohje
- Pilko sipulit, sekoita kaikki ainekset ja anna hetken tekeytyä jääkaapissa. Kastike säilyy useamman päivän kylmässä.
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 75 g | |
|---|---|---|
| Energia | 876 kJ / 212 kcal | 657 kJ / 159 kcal |
| Rasva | 19.7 g | 14.7 g |
| - josta tyydyttynyttä | 12.1 g | 9.1 g |
| Hiilihydraatit | 5.1 g | 3.8 g |
| - josta sokereita | 4.4 g | 3.3 g |
| Proteiini | 3 g | 2 g |
| Ravintokuitu | 0.8 g | 0.6 g |
| Suola | 0.5 g | 0.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
