Siirry sisältöön
Dijon-kastike

Dijon-kastike

4

5min työaika + 35min kokonaisaika

Helppo

Dijon-kastike on hyvä kylmä kastike lihalle ja salaatille. Se on helppo ja nopea valmistaa. Tämä sinappinen kastike maistuu paremmalle, kun annat sen tekeytyä hetken jääkaapissa ennen tarjoilua. Dijon-kastike on myös siinä mielessä hyvä vaihtoehto, koska se säilyy kylmässä useamman päivän.

Ainekset

Dijon-kastike
  • 200 g ranskankermaa
  • 3 rkl dijon sinappia
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 kpl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Ohje

Pilko sipulit, sekoita kaikki ainekset ja anna hetken tekeytyä jääkaapissa. Kastike säilyy useamman päivän kylmässä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 75 g
Energia 876 kJ / 212 kcal 657 kJ / 159 kcal
Rasva 19.7 g 14.7 g
- josta tyydyttynyttä 12.1 g 9.1 g
Hiilihydraatit 5.1 g 3.8 g
- josta sokereita 4.4 g 3.3 g
Proteiini 3 g 2 g
Ravintokuitu 0.8 g 0.6 g
Suola 0.5 g 0.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle