Marinadi
Hienonna valkosipulinkynnet ja chili, josta siemenet on poistettu. Soseuta banaani. Pane mausteet ja banaani kulhoon, kaada päälle soijakastike, purista sekaan limetin mehu.
Sekoita marinadiin ketsuppi ja 2 dl virvoitusjuomasta. Mausta marinadi suolalla ja mustapippurilla. Ota puolet marinadista talteen grillauskastikkeeksi.
Lihat
Leikkaa possunfileestä poikkisyin ohuita viipaleita. Pyörittele possuviipaleet marinadiin, peitä kulho kelmulla ja siirrä lihat jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi, mutta mielellään vuorokaudeksi.
Ota possu huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillausta. Pane puiset grillitikut likoamaan kylmään veteen. Pujottele possuviipaleet vartaisiin, 3-4 siivua/ varras.
Kuumenna grilli keskilämmölle. Lisää loppuun marinadiin 2 dl virvoitusjuomaa ja fariinisokeri. Kuumenna kastiketta sen verran, että sokeri liukenee.
Grillaa vartaita keskilämmöllä välillä käännellen noin 15 minuuttia. Valele vartaita grillauskastikkeella parin minuutin välein.
Possuvartaiden tulisi olla hieman rapsakoita, mutta hyvin karamellisoituneita lihavartaita – kuin suoraan aasialaisesta katukeittiöstä. Tarjoa grillattujen kasvisten tai keitetyn riisin kanssa.