
Grillattua kaalia, makkaraa ja chilihunajakastike
All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g20min
4
Helppo
Ainekset
Grillattua kaalia, makkaraa ja chilihunajakastike
- 1 kpl Snellman All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g
- 1 kpl varhaiskaalia
- 0.5 kpl ruukkua korianteria
Kastike
- 0.5 kpl chiliä
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl hunajaa
- 1 kpl sitruunaa
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Lisäksi
- 6 kpl grillitikkuja
Ohje
-
Poista varhaiskaalin uloimmat lehdet tarvittaessa. Leikkaa kaali noin 3 cm paksuiksi viipaleiksi. Lävistä kaaliviipaleet grillaustikuilla, jotta ne pysyvät kasassa grillatessa.
-
Valmista kastike hienontamalla chili (poista siemenet halutessasi). Sekoita öljy, hunaja ja hienonnettu chili keskenään kulhossa.
-
Pese sitruuna ja raasta sen kuori kastikkeen sekaan. Purista joukkoon myös puolikkaan sitruunan mehu. Viimeistele kastike suolalla ja mustapippurilla.
-
Grillaa kaalit ja makkarat kypsiksi grillissä. Sivele kastiketta kaalien ja makkaroiden päälle grillatessa.
-
Hienonna korianteri ja ripottele sitä kaalien päälle. Nosta loput kastikkeesta pöytään tarjolle.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 270 g | |
---|---|---|
Energia | 711 kJ / 171 kcal | 1919 kJ / 463 kcal |
Rasva | 12.8 g | 34.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.1 g | 8.5 g |
Hiilihydraatit | 7.9 g | 21.2 g |
- josta sokereita | 7.7 g | 20.7 g |
Proteiini | 4 g | 12 g |
Ravintokuitu | 2.6 g | 7 g |
Suola | 0.8 g | 2.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.