
Grillattu maatiaispossun chimichurri fileepihvi, cantaloupe-kesäkurpitsasalsa ja pekoniin käärityt parsat
Kunnon pekoni 150 g45min
4
Helppo
Ainekset
- 2 kpl Snellman Maatiaispossun chimichurri fileepihvi 2 kpl 230 g
Cantaloupe-kesäkurpitsasalsa
- 1 kpl cantaloupe-melonia
- 0.5 kpl kesäkurpitsaa
- 1 kpl punasipulia
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl jalapenoa
- 3 rkl korianteria
- 1 kpl sitruunaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Pekoniin käärityt parsat
- 400 g vihreää parsaa
- 0.5 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Ohje
-
Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Tee sillä välin salsa.
-
Salsaa varten halkaise meloni ja poista siemenet. Leikkaa melonista kuoret pois. Leikkaa meloni ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
-
Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna jalapeno (poista siemenet, jos haluat vähemmän tulisen salsan). Hienonna korianteri.
-
Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
-
Napsauta parsoista puisevat tyvet pois. Ota 4-5 parsaa ja kääräise ympärille pekonisiivu. Grillaa parsanippuja usein käännellen, kunnes pekoni on kypsää ja parsat napakan kypsiä. Ripsauta pintaan suolaa ja mustapippuria.
-
Grillaa Maatiaispossun chimichurri fileepihvejä noin kolme minuuttia per puoli. Tarjoile salsan ja pekoniin käärittyjen parsojen kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 380 g | |
---|---|---|
Energia | 389 kJ / 93 kcal | 1477 kJ / 354 kcal |
Rasva | 5.4 g | 20.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.2 g | 4.6 g |
Hiilihydraatit | 2 g | 7.5 g |
- josta sokereita | 1.7 g | 6.4 g |
Proteiini | 8 g | 32 g |
Ravintokuitu | 1.5 g | 5.5 g |
Suola | 0.8 g | 3.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.