Grillattu maatiaispossun chimichurri fileepihvi, cantaloupe-kesäkurpitsasalsa ja pekoniin käärityt parsat

Grillattu maatiaispossun chimichurri fileepihvi, cantaloupe-kesäkurpitsasalsa ja pekoniin käärityt parsat

Kesäinen salsa, pekoniin käärityt parsat ja maailman suomalaisin possu höystettynä argentiinalaisilla mausteilla? Argentiinalaiset ovat suomalaisten tavoin todellisia grilliruoan ystäviä, joten chimichurrin ja laadukkaan lihan liitto on kuin kotimaiseen grillikesään luotu!

Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

4 45 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellman Maatiaispossun chimichurri fileepihvejä (4 kpl)
Cantaloupe-kesäkurpitsasalsa
  • 1 kpl cantaloupe-meloni
  • 0,5 kpl kesäkurpitsa
  • 1 kpl pieni punasipuli
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 1 kpl jalapeno
  • 3 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 1 kpl sitruuna (mehut)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
Pekoniin käärityt parsat
  • 400 g vihreää parsaa
  • 0,5 pkt Kunnon pekonia (6 siivua)
  • suolaa ja mustapippuria

Grillattu maatiaispossun chimichurri fileepihvi, cantaloupe-kesäkurpitsasalsa ja pekoniin käärityt parsat — Ohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Tee sillä välin salsa.
  2. Salsaa varten halkaise meloni ja poista siemenet. Leikkaa melonista kuoret pois. Leikkaa meloni ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna jalapeno (poista siemenet, jos haluat vähemmän tulisen salsan). Hienonna korianteri.
  4. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
  5. Napsauta parsoista puisevat tyvet pois. Ota 4-5 parsaa ja kääräise ympärille pekonisiivu. Grillaa parsanippuja usein käännellen, kunnes pekoni on kypsää ja parsat napakan kypsiä. Ripsauta pintaan suolaa ja mustapippuria.
  6. Grillaa Maatiaispossun chimichurri fileepihvejä noin kolme minuuttia per puoli. Tarjoile salsan ja pekoniin käärittyjen parsojen kanssa.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit