Intialainen Butter Pork

Intialainen Butter Pork

Suussa sulavan herkullinen butter pork on loppujen lopuksi erittäin helppo tehdä. Yhdistä naan-leivän ja basmatiriisin kanssa ja nauti!

4-5 60 min

Ainekset

  • 850 g Maatiaispossun extra ulkofileetä
  • 3 rkl turkkilaista jogurttia
  • 2 tl Tikka Curry-tahnaa
  • öljyä paistamiseen
Voi-tomaattikastike
  • 50 g voita
  • 1 kpl iso keltasipuli
  • 4-6 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Kurkumaa
  • 1 rkl juustokuminaa
  • 1 rkl jauhettuja korianterinsiemeniä
  • 2 tl kuminansiemeniä
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1-1,5 tl suolaa

Intialainen Butter Pork — Ohje

  1. Sekoita jogurtti ja Tikka-tahna. Leikkaa possunfilee suupaloiksi ja sekoita jogurtti niihin. Anna levähtää sillä välin kun teet tomaatti-voikastikkeen.
  2. Hienonna kastiketta varten sipuli ja valkosipuli ohuiksi suikaleiksi. Kuullota sipuleita keskilämmöllä voissa paistokasarissa viisi minuuttia. Lisää kurkuma, juustokumina, korianteri ja kuminansiemenet. Kuullota vielä 2 minuuttia.
  3. Puolita kirsikkatomaatit . Lisää tomaatit ja kookosmaito kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia tai kunnes tomaatit ovat pehmenneet. Soseuta kastike sileäksi sauvasekoittimella.
  4. Paista possupaloja kuumassa pannussa tai paistokasarissa pari minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan. Mausta palat suolalla.
  5. Kaada tomaatti-voikastike pannuun ja anna kypsyä miedolla lämmöllä viisi minuuttia. Tarkista kastikkeen maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
  6. Tarjoa Butter Pork naanleivän ja keitetyn basmatiriisin kanssa.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit