Juustohyytelö naudanpaistilla
4
Naudanlihan ja juuston yhdistelmä tuo alkupalapöytään jännittävän makuyhdistelmän. Tämän lisukkeen valmistaminen ei varsinaisesti vie kauan aikaa, mutta juustohyytelön naudanpaistilla tulee antaa hyytyä 4 tuntia tai jopa ihan seuraavaan päivään saakka. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!
Ainekset
- 200 g sinihomejuustoa muruina
- 2 dl kermaa
- 1 pkt raejuustoa
- 1 pkt Ohuen ohut naudanpaisti
- 4 liivatelehteä
- 1 silputtua purjoa tai oliiveja (maun mukaan)
- hieman sinappia mausteeksi
Ohje
Vatkaa kerma vaahdoksi. Silppua naudanpaisti
Sekoita muut ainekset keskenään
Pehmennä liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuutin ajan ja purista kuiviksi. Sekoita ne sen jälkeen 2 rkl kiehuvaa vettä
Sekoita kermavaahto ja liivate keskenään ja lisää se juustoseokseen
Kaada massa vedellä huuhdottuun vuokaan. Anna hyytyä 4 tuntia tai seuraavaan päivään
Tarjoa vaikkapa hapankorppujen, viinirypäleiden tai muiden hedelmien kanssa.