Siirry sisältöön
Kebabpeltipitsa

Kebabpeltipitsa

Grillattu kebab original 300 g

5

25min työaika + 1h 55min kokonaisaika

Helppo

Loihdi herkullinen artesaanipizzakokonaisuus omassa keittiössäsi! Tuoreet ananaspalat, herkkusienet ja punasipuli antavat Snellmanin grillatulle kebabille täysin uuden twistin. Itsetehdyllä ja yksinkertaisella pizzapohjalla teet tästä nautinnosta vaivattoman ja maukkaan kokemuksen isommallekin porukalle.

Ainekset

Täytteet
Pohja
  • 3 dl vettä
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 25 g tuorehiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä

Ohje

Aloita pitsapohjan valmistuksella. Liuota tuorehiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää vehnäjauhot, suola ja sokeri. Vaivaa yleiskoneella tai käsin noin 10 minuuttia. Lisää öljy ja jatka vaivaamista, kunnes se on imeytynyt taikinaan. Peitä taikina ja kohota tunti huoneenlämmössä.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuutioi ananas ja viipaloi sienet. Kuori ja viipaloi sipuli. Kauli taikina levyksi ja laita se leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Levitä pohjan päälle pitsakastike ja täytä pitsa juustoraasteella, kebablihalla, ananaksella, sienillä ja punasipulilla. Paista uunissa 17-20 minuuttia.

Lisää valmiin pitsan päälle rucolaa tai tuoreita yrtte

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 858 kJ / 205 kcal 2574 kJ / 614 kcal
Rasva 8.6 g 25.9 g
- josta tyydyttynyttä 3.9 g 11.6 g
Hiilihydraatit 21.3 g 64 g
- josta sokereita 2.2 g 6.5 g
Proteiini 10 g 31 g
Ravintokuitu 1.6 g 4.7 g
Suola 0.9 g 2.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle