
Kermaviilikastike vartaille
20min (josta aktiivista 5min)
6
Helppo
Kermaviilikastike sopii erityisen hyvin esimerkiksi vartaiden kylkeen ja se valmistuu nopeasti. Tämä viileä ja raikas kastike toimii hyvin liharuokien kanssa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!
Ainekset
Kermaviilikastike vartaille
- 200 g kermaviiliä
- 0.5 tl suolaa
- 2 tl hunajaa
- 0.5 kpl tuubia (á 45g) piparjuurta
- 1 dl silputtua ruohosipulia
- 1 rkl sitruunasta puristettua mehua
Ohje
-
Sekoita kastikkeen aineet. Anna maustua vartti
-
Tarjoa vartaiden tai kesäisten grilliruokien kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 55 g | |
---|---|---|
Energia | 408 kJ / 98 kcal | 224 kJ / 54 kcal |
Rasva | 7.2 g | 4 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.9 g | 2.7 g |
Hiilihydraatit | 5.8 g | 3.2 g |
- josta sokereita | 5.2 g | 2.9 g |
Proteiini | 2 g | 1 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 0.5 g |
Suola | 0.9 g | 0.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Kermaviilikastike sopii erityisen hyvin esimerkiksi vartaiden kylkeen ja se valmistuu nopeasti. Tämä viileä ja raikas kastike toimii hyvin liharuokien kanssa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!