Siirry sisältöön
Kreikkalaiset lihapullat

Kreikkalaiset lihapullat

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

4

30min kokonaisaika

Helppo

Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.

Ainekset

Kreikkalaiset lihapullat
  • 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
  • 100 g fetajuustoa
  • 200 g kermaviiliä
  • 1 kpl kananmunaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 dl tuoretta minttua
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 kpl ripaus valkopippuria
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 1 kpl sipulia

Ohje

Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.

Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.

Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.

Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.

Ps. Korvaa minttu basilikalla ja fetajuusto mozzarellalla ja sinulla on italialaiset lihapullat!

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 746 kJ / 179 kcal 1641 kJ / 393 kcal
Rasva 10.8 g 23.8 g
- josta tyydyttynyttä 6.3 g 13.8 g
Hiilihydraatit 5.6 g 12.4 g
- josta sokereita 1.3 g 2.9 g
Proteiini 14 g 31 g
Ravintokuitu 0.7 g 1.6 g
Suola 0.5 g 1.2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle