Siirry sisältöön
Kreikkalaiset lihapullat

Kreikkalaiset lihapullat

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

30min

4

Helppo

Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.

Ainekset

Kreikkalaiset lihapullat
  • 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
  • 100 g fetajuustoa
  • 200 g kermaviiliä
  • 1 kpl kananmunaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 dl tuoretta minttua
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 kpl ripaus valkopippuria
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 1 kpl sipulia

Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.

  2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.

  3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.

  4. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.

  5. Ps. Korvaa minttu basilikalla ja fetajuusto mozzarellalla ja sinulla on italialaiset lihapullat!

  6. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 746 kJ / 179 kcal 1641 kJ / 393 kcal
Rasva 10.8 g 23.8 g
- josta tyydyttynyttä 6.3 g 13.8 g
Hiilihydraatit 5.6 g 12.4 g
- josta sokereita 1.3 g 2.9 g
Proteiini 14 g 31 g
Ravintokuitu 0.7 g 1.6 g
Suola 0.5 g 1.2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle