Kreikkalaiset lihapullat

Kreikkalaiset lihapullat 1

Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.

4 30 min

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 100 g fetajuustoa
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 1 dl minttua
  • 1 tl rosmariinia
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus valkopippuria
  • 400 g paistijauhelihaa
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 kananmuna

Kreikkalaiset lihapullat — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.
  2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.
  3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
  5. Ps. Korvaa minttu basilikalla ja fetajuusto mozzarellalla ja sinulla on italialaiset lihapullat!
  6. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit