Kreikkalaiset lihapullat
Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.
4
30 min
Ainekset
-
- 1 sipuli
- 100 g fetajuustoa
- 1 rkl voita paistamiseen
- 1 dl minttua
- 1 tl rosmariinia
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus valkopippuria
- 400 g paistijauhelihaa
- 1 prk kermaviiliä
- 1 dl korppujauhoja
- 1 kananmuna
Kreikkalaiset lihapullat — Ohje
-
- Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.
- Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.
- Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
- Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
- Ps. Korvaa minttu basilikalla ja fetajuusto mozzarellalla ja sinulla on italialaiset lihapullat!
- Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
Vinkki!
Katso myös italialaiset lihapullat -reseptimme.
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.