Kreikkalaiset lihapullat

Kreikkalaiset lihapullat 1

Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.

4 30 min

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 100 g fetajuustoa
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 1 dl minttua
  • 1 tl rosmariinia
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus valkopippuria
  • 400 g paistijauhelihaa
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 kananmuna

Kreikkalaiset lihapullat — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.
  2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.
  3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
  5. Ps. Korvaa minttu basilikalla ja fetajuusto mozzarellalla ja sinulla on italialaiset lihapullat!
  6. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Vinkki!

Katso myös italialaiset lihapullat -reseptimme.

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit