Kreikkalaiset lihapullat
30min
4
Helppo
Kreikkalaiset lihapullat on maustettu mintulla. Herkullisen fetajuuston mehevöittämiin lihapullien jauhelihaksi sopii hyvin Kunnon naudan paistijauheliha. Jos haluat lihapulliisi vaihtelua, kokeile tätä reseptiä.
Ainekset
Kreikkalaiset lihapullat
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 100 g fetajuustoa
- 200 g kermaviiliä
- 1 kpl kananmunaa
- 1 dl korppujauhoja
- 1 dl tuoretta minttua
- 1 tl rosmariinia
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 kpl ripaus valkopippuria
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 rkl voita paistamiseen
- 1 kpl sipulia
Ohje
Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.
Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.
Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
Ps. Korvaa minttu basilikalla ja fetajuusto mozzarellalla ja sinulla on italialaiset lihapullat!
Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 220 g | |
---|---|---|
Energia | 746 kJ / 179 kcal | 1641 kJ / 393 kcal |
Rasva | 10.8 g | 23.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.3 g | 13.8 g |
Hiilihydraatit | 5.6 g | 12.4 g |
- josta sokereita | 1.3 g | 2.9 g |
Proteiini | 14 g | 31 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 1.6 g |
Suola | 0.5 g | 1.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.