Lihamureke

Lihamureke perunamuusin kera

Kunnon lihamureke ja perunamuusia, siinäpä vasta ateria. Tässä onkin erinomaisen mehukas lihamurekeohje, jonka tärkein raaka-aine on luonnollisesti Snellmanin Kunnon jauheliha, joka valmistetaan tuoreesta, pakastamattomasta lihasta. Lisämakua tuovat aurinkokuivatut tomaatit ja Snellmanin ylikypsä pekoni. Perinteinen jauhelihamureke valmistuu samalla reseptillä jättämällä lisukkeet pois. Kokeilemisen arvoinen vaihtoehto on myös pekonisiivuihin kääritty pekoni-lihamureke.

Tämä lihamurekeresepti valmistuu helposti sekoittamalla ainekset yhteen ja paistamalla lihamureke uunissa. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4 45 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 pkt Snellmanin Kunnon pekonia
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus valkopippuria
  • 1 ripaus maustepippuria
Kunnon naudan pais­ti­jau­he­li­ha 7 %

Lihamureke — Ohje

  1. Laita korppujauhot kermaan turpoamaan 5 minuutiksi tilavaan kulhoon.
  2. Pilko pekoni, aurinkokuivatut tomaatit ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi.
  3. Muotoile mureketaikina uunipannulle leivinpaperin päälle tasaiseksi pötköksi.
  4. Paista lihamureketta uunissa 200 °C noin 40 min.

Vinkki!

Lihamureke vaihe vaiheelta – Katso resepti videolta:

Tämä lihamurekeresepti löytyy myös YouTube-kanavaltamme.

Kokeiluun kannattaa ottaa myös herkullinen kinkkukiusaus Herra Snellmanin reseptillä.

Katso myös vinkkimme 15 muuhun yksinkertaiseen ja suosittuun jauheliharuokaan!

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit