Lihamureke

Lihamureke ja perunamuusia

Kunnon jauhelihamureke ja perunamuusia, siinäpä vasta ateria. Tässä onkin erinomaisen mehukas lihamurekeohje, jonka tärkein raaka-aine on luonnollisesti Snellmanin Kunnon jauheliha, joka valmistetaan tuoreesta, pakastamattomasta lihasta. Lisämakua tuovat aurinkokuivatut tomaatit ja Snellmanin ylikypsä pekoni. Perinteisempi jauhelihamureke valmistuu samalla reseptillä jättämällä vain lisukkeet pois. Kokeilemisen arvoinen vaihtoehto on myös pekonisiivuihin kääritty pekoni-lihamureke.

4 55 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon naudan jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 pkt Snellmanin Kunnon pekonia
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus valkopippuria
  • 1 ripaus maustepippuria

Lihamureke — Ohje

  1. Laita korppujauhot kermaan turpoamaan 5 minuutiksi tilavaan kulhoon.
  2. Pilko pekoni, aurinkokuivatut tomaatit ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi.
  3. Muotoile mureketaikina uunipannulle leivinpaperin päälle tasaiseksi pötköksi.
  4. Paista lihamureketta uunissa 200 °C noin 40 min.

Vinkki!

Jauhelihamureke vaihe vaiheelta – Katso resepti videolta:

Tämä lihamurekeresepti löytyy myös YouTube-kanavaltamme.

Kokeiluun kannattaa ottaa myös herkullinen kinkkukiusaus Herra Snellmanin reseptillä.

Katso myös vinkkimme 15 muuhun yksinkertaiseen ja suosittuun jauheliharuokaan!

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit