Makaronipata

Makaronipata

Koko perheen suosikkiruoka ja kiireisen arjen pelastaja makaronipata muuttuu salonkikelpoiseksi, kun sekoitat joukkoon cheddarjuustoa, pieniä tomaatteja ja tuoretta basilikaa. Sekoita kypsät makaronit paistinpannulle rasvaisen jauhelihaseoksen joukkoon, jotta saat niihin ihanan maun.

4 15 min

Ainekset

  • ½ ps (à 400 g) täysjyvämakaronia
  • 400 g Snellman sika-nautajauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 1 liha- tai kasvisliemikuutio
Lisäksi:
  • 2 dl raastettua cheddarjuustoa
  • 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 dl basilikanlehtiä

Makaronipata — Ohje

  1. Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pasta lävikössä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää sipulit ja paista pari minuuttia, kunnes sipuli on ruskistunut.
  3. Lisää jauheliha. Ruskista. Mausta liha- tai kasvisliemikuutiolla. Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon makaronit.
  4. Lisää jauheliha-makaronipadan joukkoon juustoraastetta, halkaistuja kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä