Makaronipata

Makaronipata

Koko perheen suosikkiruoka ja kiireisen arjen pelastaja makaronipata muuttuu salonkikelpoiseksi, kun sekoitat joukkoon cheddarjuustoa, pieniä tomaatteja ja tuoretta basilikaa. Sekoita kypsät makaronit paistinpannulle rasvaisen jauhelihaseoksen joukkoon, jotta saat niihin ihanan maun.

4 15 min

Ainekset

  • ½ ps (à 400 g) täysjyvämakaronia
  • 400 g Snellman sika-nautajauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 1 liha- tai kasvisliemikuutio
Lisäksi:
  • 2 dl raastettua cheddarjuustoa
  • 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 dl basilikanlehtiä

Makaronipata — Ohje

  1. Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pasta lävikössä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää sipulit ja paista pari minuuttia, kunnes sipuli on ruskistunut.
  3. Lisää jauheliha. Ruskista. Mausta liha- tai kasvisliemikuutiolla. Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon makaronit.
  4. Lisää jauheliha-makaronipadan joukkoon juustoraastetta, halkaistuja kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit