Makaronipata
Koko perheen suosikkiruoka ja kiireisen arjen pelastaja makaroni-jauhelihapata muuttuu salonkikelpoiseksi, kun sekoitat joukkoon cheddarjuustoa, pieniä tomaatteja ja tuoretta basilikaa. Sekoita kypsät makaronit paistinpannulle rasvaisen jauhelihaseoksen joukkoon, jotta saat niihin ihanan maun.
4
15 min
Ainekset
-
- ½ ps (à 400 g) täysjyvämakaronia
- 400 g Snellman sika-nautajauhelihaa
- 1 sipuli
- 1 rkl öljyä
- 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- Lisäksi:
-
- 2 dl raastettua cheddarjuustoa
- 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 dl basilikanlehtiä
Makaronipata — Ohje
-
- Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pasta lävikössä.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää sipulit ja paista pari minuuttia, kunnes sipuli on ruskistunut.
- Lisää jauheliha. Ruskista. Mausta liha- tai kasvisliemikuutiolla. Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon makaronit.
- Lisää jauheliha-makaronipadan joukkoon juustoraastetta, halkaistuja kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa.
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.