Makaronipata
Koko perheen suosikkiruoka ja kiireisen arjen pelastaja makaronipata muuttuu salonkikelpoiseksi, kun sekoitat joukkoon cheddarjuustoa, pieniä tomaatteja ja tuoretta basilikaa. Sekoita kypsät makaronit paistinpannulle rasvaisen jauhelihaseoksen joukkoon, jotta saat niihin ihanan maun.
4
15 min
Ainekset
-
- ½ ps (à 400 g) täysjyvämakaronia
- 400 g Snellman sika-nautajauhelihaa
- 1 sipuli
- 1 rkl öljyä
- 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- Lisäksi:
-
- 2 dl raastettua cheddarjuustoa
- 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 dl basilikanlehtiä
Makaronipata — Ohje
-
- Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pasta lävikössä.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää sipulit ja paista pari minuuttia, kunnes sipuli on ruskistunut.
- Lisää jauheliha. Ruskista. Mausta liha- tai kasvisliemikuutiolla. Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon makaronit.
- Lisää jauheliha-makaronipadan joukkoon juustoraastetta, halkaistuja kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa.
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.