Makkara-papupata
6
30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Makkara-papupata
- 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 1 kpl punasipulia
- 1 kpl keltasipulia
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl purkki kidneypapuja (á 380 g/ 230 g)
- 1 kpl purkkia valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 200 g säilykeherkkusieniä
- 1 kpl punaista paprikaa
- 1 kpl yrttistä tomaattimurskaa
- 2 tl rosmariinia
- 5 dl vettä
- 3 rkl vasikanfondia
- 1 tl suolaa
- 1.5 tl rouhittua mustapippuria
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
Pilko ja kuullota sipulit
Leikkaa makkara ja pekoni paloiksi ja ruskista molemmat pannulla
Murskaa valkosipuli ja pilko paprika
Valuta pavut ja herkkusienet
Kaada kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 394 kJ / 95 kcal | 1575 kJ / 379 kcal |
Rasva | 6.1 g | 24.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.3 g | 9.1 g |
Hiilihydraatit | 3.9 g | 15.7 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 5.7 g |
Proteiini | 5 g | 20 g |
Ravintokuitu | 2.1 g | 8.2 g |
Suola | 0.9 g | 3.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.