
Makkara-papupata
30min
6
Helppo
Ainekset
Makkara-papupata
- 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 1 kpl punasipulia
- 1 kpl keltasipulia
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl purkki kidneypapuja (á 380 g/ 230 g)
- 1 kpl purkkia valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 200 g säilykeherkkusieniä
- 1 kpl punaista paprikaa
- 1 kpl yrttistä tomaattimurskaa
- 2 tl rosmariinia
- 5 dl vettä
- 3 rkl vasikanfondia
- 1 tl suolaa
- 1.5 tl rouhittua mustapippuria
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
- Pilko ja kuullota sipulit
- Leikkaa makkara ja pekoni paloiksi ja ruskista molemmat pannulla
- Murskaa valkosipuli ja pilko paprika
- Valuta pavut ja herkkusienet
- Kaada kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia.
Vinkkejä
Kokeile myös tätä mausteista makkara-papupadan ohjetta, johon sopii esimerkiksi All Natural Chorizo grillimakkara.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 394 kJ / 95 kcal | 1575 kJ / 379 kcal |
Rasva | 6.1 g | 24.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.3 g | 9.1 g |
Hiilihydraatit | 3.9 g | 15.7 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 5.7 g |
Proteiini | 5 g | 20 g |
Ravintokuitu | 2.1 g | 8.2 g |
Suola | 0.9 g | 3.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.