Makkara-papupata

Makkara-papupata 1

Pataruoat ovat edullisia ja riittoisia koko perheen ruokia ja yleensä ne vain paranevat seuraavana päivänä lämmitettäessä.

Tätä makkara-papupataakin kannattaa siis tehdä heti kerralla enemmän ja pakata evääksi myös töihin. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 30 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin Kunnon lenkkimakkara luonnonkuoressa
  • 1 pkt pekonia
  • 1 punasipuli
  • 1 keltainen sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk kidneypapuja
  • 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 1 prk säilykeherkkusieniä
  • 1 punainen paprika
  • 1 prk tomaattimurksaa
  • 2 tl rosmariinia
  • 5 dl vettä
  • 3 rkl vasikkafondia
  • 1 tl suolaa
  • 1.5 tl rouhittua mustapippuria
  • voita paistamiseen

Makkara-papupata — Ohje

  1. Pilko ja kuullota sipulit
  2. Leikkaa makkara ja pekoni paloiksi ja ruskista molemmat pannulla
  3. Murskaa valkosipuli ja pilko paprika
  4. Valuta pavut ja herkkusienet
  5. Kaada kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia.
Kunnon lenkkimakkarat

”Mietittiin, että kyllähän niinkin perisuomalaisen tuotteen kuin lenkkimakkaran voi tehdä paremmin. Ja näin syntyi ajatus Kunnon lenkistä, jossa on erityisen paljon suomalaista lihaa ja niin vähän lisäaineita kuin mahdollista. Maistamalla me tätä itsekin testattiin ja hyväksi havaittiin.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit