Chipotle & Chorizo -vartaat tulisella perunasalaatilla
2
Tämä Tuoksussa Basilikaa -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.
ps. Olemme modifioineet reseptiä lievästi tuotemuutosten myötä.
Ainekset
Chorizo & Kebab- vartaat
- 1 pkt All Natural Smoky Beef
- 1 pkt All Natural Chorizo
- varrastikkuja
Tulinen perunasalaatti
- 6 perunaa
- 0.5 kurkun kuoret suikaloituna
- 0.5 pkt tulista silmusalaattia
- 1 chili
Kastike
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 1 rkl sinappia
- suolaa ja mustapippuria
Ohje
Kastele varrastikut, etteivät ne ala palaa grillissä. Töki makkarat kahteen vartaaseen odottamaan grillausta
Valmista perunasalaatti. Pese perunat hyvin ja keitä kuorineen. Jäähdytä. Paloittele perunat, älä kuori
Huuhtele puolikas kurkku ja suikaloi kuorta kuorimaveitsellä perunoiden sekaan. Lisää silmusalaatti
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike perunasalaattiin
Grillaa makkaravartaat
Huuhtele chili ja viipaloi
Kokoa salaatti ja vartaat tarjoiluvadille ja lisää päälle chiliviipaleet.