Siirry sisältöön
Chipotle & Chorizo -vartaat tulisella perunasalaatilla

Chipotle & Chorizo -vartaat tulisella perunasalaatilla

2

Tämä Tuoksussa Basilikaa -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

ps. Olemme modifioineet reseptiä lievästi tuotemuutosten myötä.

Ainekset

Chorizo & Kebab- vartaat
  • 1 pkt All Natural Smoky Beef
  • 1 pkt All Natural Chorizo
  • varrastikkuja
Tulinen perunasalaatti
  • 6 perunaa
  • 0.5 kurkun kuoret suikaloituna
  • 0.5 pkt tulista silmusalaattia
  • 1 chili
Kastike
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Ohje

Kastele varrastikut, etteivät ne ala palaa grillissä. Töki makkarat kahteen vartaaseen odottamaan grillausta

Valmista perunasalaatti. Pese perunat hyvin ja keitä kuorineen. Jäähdytä. Paloittele perunat, älä kuori

Huuhtele puolikas kurkku ja suikaloi kuorta kuorimaveitsellä perunoiden sekaan. Lisää silmusalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike perunasalaattiin

Grillaa makkaravartaat

Huuhtele chili ja viipaloi

Kokoa salaatti ja vartaat tarjoiluvadille ja lisää päälle chiliviipaleet.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle