Nakkipannu & avokado-valkosipulidippi

Nakkipannu & avokado-valkosipulidippi 1

Tämä resepti oli mukana All Natural -reseptikilpailussa, jossa haastoimme 9 ruokabloggaajaa kehittämään oman, täysin lisäaineettoman reseptin valitsemastaan All Natural -tuotteesta. Tämän reseptin teki 52 Weeks of Deliciousness.

4

Ainekset

  • 2 pkt Snellmann All Natural nakki
  • 0.5 pieni kukkakaali
  • 1 pussi sokeriherneitä
  • 4 vihreää tankoparsaa
  • 1 sipuli
  • 0.5 keltainen paprika
  • 2 herkkusientä
  • 0.3 kesäkurpitsaa
Kasvisten marinadi:
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria
Avokadodippi:
  • 1 avokado
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Nakkipannu & avokado-valkosipulidippi — Ohje

  1. Pilko kasvikset ja kaada ne isoon kulhoon
  2. Sekoita kasvisten marinadi ja kaada se kasvisten päälle, sekoita. Säästä n. yksi ruokalusikallinen marinadia myöhemmäksi
  3. Lämmitä grilli
  4. Lisää grilliin kasvikset ja nakit, grillaa kunnes kummassakin on kaunis pinta ja nakit ovat kypsiä. Kasvikset tulisi mielellään jättää rapeiksi
  5. Pilko grillatut nakit ja sekoita ne kasvisten kanssa, lisää hieman kasvisten marinadia
  6. Valmista dippi: lisää blenderiin avokado, jogurtti, basilika, sitruunamehu ja mausteet. Surraa tasaiseksi tahnaksi. Maista ja mausta lisää jos tarve
  7. Tarjoile nakkipannu dipin kanssa höyryävän kuumana.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä