Siirry sisältöön
Palapaisti

Palapaisti

Naudan palapaisti 400 g

4

2t 10min kokonaisaika

Helppo

Palapaisti naudanlihasta sopii erinomaisesti kylmiin talvipäiviin. Palapaistin teko vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on takuulla vaivan väärti. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Palapaisti
  • 1 kpl Snellman Naudan palapaisti 400 g
  • 2 rkl voita
  • 0.5 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl porkkanaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl laakerinlehteä
  • 0.5 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 dl tomaattimurskaa
  • 0.2 tl valkopippuria
  • 1 dl kermaa

Ohje

Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle pataan. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon.

Kuutioi sipulit ja paloittele porkkanat. Lisää kaikki ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 230 g
Energia 469 kJ / 112 kcal 1078 kJ / 258 kcal
Rasva 6.7 g 15.4 g
- josta tyydyttynyttä 3.1 g 7.2 g
Hiilihydraatit 2.6 g 6.1 g
- josta sokereita 1.9 g 4.3 g
Proteiini 10 g 23 g
Ravintokuitu 0.8 g 1.8 g
Suola 0.4 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Pataruoat Talvi

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle