Pekoniin käärittyä grillimakkaraa jalapeno-juustotäytteellä
4
40min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Pekoniin käärittyä grillimakkaraa jalapeno-juustotäytteellä
- 1 kpl Snellman Eetvartti grillimakkara 400 g
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 2 kpl suippopaprikaa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 dl cheddarjuustoraastetta
- 4 kpl tuoretta jalapenoa
- 0.5 dl BBQ-kastiketta
Ohje
Grillaa makkara rapeaksi ja anna jäähtyä hieman
Raasta cheddar ja sekoita tuorejuuston kans
Lisää juustoseokseen viipaloidut jalapenot
Halkaise suippoparikat ja muotoile niistä makkaran ympärille sopivat palaset
Lisää paprikan sisään juustotäytettä
Nosta makkarat paprikoiden sisään ja paina ne tukevasti paikoilleen
Kiedo ympärille pekonisiivuja
Nosta valmiit kääröt grillivuokaan ja sivele BBQ-kastikkeella
Nosta vuoka grilliin ja anna kääröjen kypsyä kannen alla noin 15 minuuttia
Tarjoile coleslaw- tai vihersalaatin kanssa
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 1165 kJ / 281 kcal | 2912 kJ / 703 kcal |
Rasva | 24.2 g | 60.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 10.8 g | 27 g |
Hiilihydraatit | 2 g | 5 g |
- josta sokereita | 1.7 g | 4.3 g |
Proteiini | 14 g | 35 g |
Ravintokuitu | 0.6 g | 1.4 g |
Suola | 1.8 g | 4.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.