Siirry sisältöön
Pekoniin käärittyä grillimakkaraa jalapeno-juustotäytteellä

Pekoniin käärittyä grillimakkaraa jalapeno-juustotäytteellä

Kunnon pekoni 150 g

4

40min kokonaisaika

Helppo

Kuten jo nimestä saattaa päätellä, tässä on todellinen makkaranystävän grilliherkku! Perinteiseen grillimakkaraan uutta makua tuo sopivasti tulinen juustotäyte, paprika ja kokonaisuuden kruunaavat BBQ-kastikkeella sivellyt pekonisiivut. Ja mikä parasta, valmistus onnistuu tarvittessa myös ilman grilliä. Paista makkarat etukäteen pannulla ja paista pekoniin ja paprikaan käärittyinä 200-asteisessa uunissa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ainekset

Pekoniin käärittyä grillimakkaraa jalapeno-juustotäytteellä

Ohje

Grillaa makkara rapeaksi ja anna jäähtyä hieman

Raasta cheddar ja sekoita tuorejuuston kans

Lisää juustoseokseen viipaloidut jalapenot

Halkaise suippoparikat ja muotoile niistä makkaran ympärille sopivat palaset

Lisää paprikan sisään juustotäytettä

Nosta makkarat paprikoiden sisään ja paina ne tukevasti paikoilleen

Kiedo ympärille pekonisiivuja

Nosta valmiit kääröt grillivuokaan ja sivele BBQ-kastikkeella

Nosta vuoka grilliin ja anna kääröjen kypsyä kannen alla noin 15 minuuttia

Tarjoile coleslaw- tai vihersalaatin kanssa

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 250 g
Energia 1165 kJ / 281 kcal 2912 kJ / 703 kcal
Rasva 24.2 g 60.4 g
- josta tyydyttynyttä 10.8 g 27 g
Hiilihydraatit 2 g 5 g
- josta sokereita 1.7 g 4.3 g
Proteiini 14 g 35 g
Ravintokuitu 0.6 g 1.4 g
Suola 1.8 g 4.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle