
Pekoniin käärityt ribsit
6-8
1min kokonaisaika
Helppo
6-8
1min kokonaisaika
Helppo
Siisti kyljysrivi mm. kalvoista ja leikkaa rivit luiden välistä 2-3 osaan niin, että saat kyljyspalat mahtumaan kookkaaseen kattilaan. Lisää vettä, kunnes lihat peittyvät. Mausta suolalla ja lihaliemikuutioilla. Anna kiehua hiljalleen noin tunnin ajan, kunnes liha on murenevan pehmeää.
Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Levitä kyljysrivin pintaan BBQ -kuivamausteseos. Leikkaa paloiksi luiden välistä ja kiedo kyljyspalat pekoniin. Sulje saumakohdat hammastikuilla.
Grillaa keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes pekoni on rapeaa. Valele pakettien pintaan BBQ -kastiketta grillauksen lopuksi.
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 0 kJ / 0 kcal | 0 kJ / 0 kcal |
Rasva | 0 g | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g | 0 g |
Hiilihydraatit | 0 g | 0 g |
- josta sokereita | 0 g | 0 g |
Proteiini | 0 g | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 0 g | 0 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Tallenna
Ostoslistalle