Pekoniin käärityt ribsit

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Pekoniin käärityt ribsit
6-8 1,5 h

Ainekset

  • 800 g (1 pkt) Snellman Maatiaispossun iso lihaisa spare ribs -kyljysrivi
  • 1 rkl suolaa
  • 2 kpl lihaliemikuutiota
  • 0,5 dl valmista BBQ -kuivamausteseosta
  • 300 g (2 pkt) pekonia
Lisäksi
  • 1,5 dl valmista BBQ -maustekastiketta
  • hammastikkuja

Tee näin

  1. Siisti kyljysrivi mm. kalvoista ja leikkaa rivit luiden välistä 2-3 osaan niin, että saat kyljyspalat mahtumaan kookkaaseen kattilaan. Lisää vettä, kunnes lihat peittyvät. Mausta suolalla ja lihaliemikuutioilla. Anna kiehua hiljalleen noin tunnin ajan, kunnes liha on murenevan pehmeää.
  2. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Levitä kyljysrivin pintaan BBQ -kuivamausteseos. Leikkaa paloiksi luiden välistä ja kiedo kyljyspalat pekoniin. Sulje saumakohdat hammastikuilla.
  3. Grillaa keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes pekoni on rapeaa. Valele pakettien pintaan BBQ -kastiketta grillauksen lopuksi.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä