Siirry sisältöön
Punainen chorizopasta

Punainen chorizopasta

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

4

45min työaika + 45min kokonaisaika

Helppo

Punaista paprikaa, tomaattia, sipulia ja rutkasti pehmeäksi paahdettua valkosipulia sisältävä kastike valmistellaan uunissa ja surautetaan sileäksi tehosekoittimessa. Snellmanin All Natural Chorizo sopii erinomaisesti tuomaan mausteisuutta makealle kastikkeelle. Tarjoile sydänystävällisen täysjyväpastan kanssa. Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

Ainekset

Kastike
Lisäksi
  • 270 g täysjyväpastaa
  • vettä pastan keittämiseen
  • 1 tl suolaa

Ohje

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenkodat. Halkaise tomaatit. Kuori ja leikkaa sipuli muutamaan osaan. Asettele kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille leikkuupinta alaspäin. Leikkaa valkosipulista hattu ja lisää pellille. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kastikkeeseen hieman potkua. Paahda uunissa noin 20–30 min tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja saaneet hiukan väriä.

Lisää pehmenneet kasvikset tehosekoittimeen. Purista joukkoon kypsät valkosipulinkynnet. Surauta sileäksi kastikkeeksi. Kaada kastike korkeareunaiseen paistinpannuun ja lisää joukkoon punaviinietikka ja suola. Anna kiehahtaa.

Leikkaa chorizomakkarat viipaleiksi. Paista pannulla kullanruskeiksi ja lisää kastikkeen sekaan. Tarjoile täysjyväpastan ja halutessasi tuoreen persiljan kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 375 g
Energia 474 kJ / 113 kcal 1778 kJ / 425 kcal
Rasva 4.6 g 17.4 g
- josta tyydyttynyttä 1.6 g 6 g
Hiilihydraatit 11.6 g 43.4 g
- josta sokereita 2 g 7.5 g
Proteiini 5 g 18 g
Ravintokuitu 2.3 g 8.6 g
Suola 0.7 g 2.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle