Rieskarulla kinkkutäytteellä
5
15min työaika + 15min kokonaisaika
Helppo
Rieskarullat kinkkutäytteellä on helppo tarjottava pienempiin tai isompiin juhliin. Meidän lemppareihin kuuluvat erityisesti rieskarullat ohuen ohuella kinkulla täytettyinä, mutta voit itse valita mieleisesi täytteen. Kokeile esimerkiksi Herra Snellmanin Kotimaista Valkosipulimeetvursia.
Ihanat rieskarullat ovat onneksi nopeita valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti.
Ainekset
- 1 kpl isoa neliskanttista rieskaleipää
- 3 rkl maustettua tuorejuustoa
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut keittokinkku 270 g
- 0.5 dl rucolasalaattia
Ohje
Levitä tuorejuusto rieskapaloille
Asettele salaatinlehdet ja leikkeleet leivälle.
Kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi.
Vinkkejä
Kokeile myös rieskarullaa nautatäytteellä sekä leikkelerullia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 90 g | |
---|---|---|
Energia | 728 kJ / 173 kcal | 655 kJ / 156 kcal |
Rasva | 6 g | 5.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 3 g | 2.7 g |
Hiilihydraatit | 15.1 g | 13.6 g |
- josta sokereita | 0.9 g | 0.8 g |
Proteiini | 14 g | 13 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 1.4 g |
Suola | 1.5 g | 1.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.