Shanghai sizzle pitaleivät
4
30min työaika + 40min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut Shanghai sizzle 350 g
- 4 kpl pitaleipää
Kaalisalaatti
- 200 g valkokaalia
- 1 kpl pieni punainen chili
- 1 kpl limen mehu ja kuoriraaste
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl kokojyväsinappia
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl sipulijauhetta
- 0.3 tl suolaa
- 0.3 tl mustapippuria
- 1 kpl ruukkua lehtipersiljaa
Lisäksi
- 2 kpl tomaattia
- 0.3 kpl kurkkua
Ohje
Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi chili. Raasta limen kuori ja purista mehu. Sekoita kaikki salaatin raaka-aineet lehtipersiljaa lukuunottamatta isossa kulhossa ja anna maustua sen aikaa, kun valmistat fileeviipaleet.
Kypsennä Shanghai Sizzle -fileeviipaleet airfryerissa (180 astetta ja 8-10 min) puolessa välissä kääntäen ja sekoita pakkauksen mukana tulleen kastikkeen kanssa.
Lämmitä pitaleivät myös airfryerissa (180 astetta ja 3 min).
Sekoita lopuksi lehtipersilja valkokaalisalaatin joukkoon ja nauti pitaleipien sisällä Shanghai Sizzle -fileeviipaleiden kanssa. Voit halutessasi laittaa pitaleipien sisälle myös tomaatti- ja kurkkuviipaleita.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 330 g | |
---|---|---|
Energia | 729 kJ / 173 kcal | 2405 kJ / 572 kcal |
Rasva | 5 g | 16.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.8 g | 2.6 g |
Hiilihydraatit | 24 g | 79.3 g |
- josta sokereita | 4.5 g | 14.7 g |
Proteiini | 7 g | 23 g |
Ravintokuitu | 2.1 g | 6.8 g |
Suola | 0.9 g | 3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.