Street Food smashburger tuplana
Mikä on parempi kuin smashburger yhdellä pihvillä?
Vastaushan on Herra Snellmanin ja Fazerin mahtavista raaka-aineista työstetty smashburger KAHDELLA pihvillä. Smashburger, eli murskattu burgeri, on käytännössä erittäin helppo tehdä. Pihvin isompi paistopinta antaa sille erinomaisen maun.
4
25 min
Ainekset
-
- 1 pkt Street food burgerjauhelihaa
- 1 pkt Fazer Street Food Briossi hampurilaissämpylä
- suolaa
- pippuria
- 1 pkt Snellman Street Food burgerpekoni
- 4 siivua maukasta hampurilaisjuustoa
- 1 dl majoneesia
- 3 tl sriracha-kastiketta
- 1 kpl punasipuli
- 1 kpl pihvitomaattia
- salaatinlehtiä
Street Food smashburger tuplana — Ohje
-
- Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa sahateräisellä veitsellä tangosta apuviivojen avulla ohuita pihvejä, tässä reseptissä yhdestä Street Food-paketista tehdään kahdeksan mehevää pihviä.
- Viipaloi pihvitomaatti ja punasipuli. Viruta ja erottele salaatinlehdet. Sekoita yhteen majoneesi ja sriracha-kastike. Majoneesin tulisuusaste on omissa käsissäsi.
- Aseta pihvit grillille ja "murskaa" pihvi käyttämällä sopivaa apuvälinettä (joko lasta, kattilanpohja tai muu tasainen painopinta). Laita leivinpaperia väliin.
- Paista pihvit kuumalla pannulla tai grillaa n. 2 min molemmilta puolilta. Mausta ja lisää loppuvaiheessa juusto sulamaan päälle. Lämmitä myös leipä maun mukaan joko lyhyesti grillillä/pannulla tai uunissa.
- Paista myös pekoni, joko pannulla, grillissä tai uunissa. Snellman Street Food burgerpekoni on räätälöity sopimaan burgeriin täydellisesti.
- Rakenna lopuksi smashburgeri alhaalta ylös. Tässä reseptissä aloitamme majoneesilla, päälle punasipuli, tomaatti, salaatti, pihvit ja viimeisenä rapeaksi paistettu pekoni.
Vinkki!
”Snellmanin Street Food -tuotteet on kehitetty sopivaksi Fazer Street Food -tuotteiden kanssa. Oli kyseessä sitten tulinen wrap, helppo hodari tai mehevä burgeri – meitä löydät rakennuspalikat mahtavan makuelämyksen luomiseen.”
Yhteistyössä Fazer Street Food.