 
        
              Täydellisen hodarin mahtimössö Micke Björklundin tapaan
All Natural Chorizo grillimakkara 230 g12min
4
Helppo
Minisarjassa ”Mickes matresa” ahvenanmaalainen kokki ja mediapersoona Michael Björklund tekee laadukkaita annoksia Snellmanin raaka-aineista ja tutustuu matkan varrella pohjalaisiin tuotanto-olosuhteisiin ja kunnon perhetiloihin. Sarjan kolmannessa jaksossa Micke pääsee makkaramestarin oppiin ja tekeekin omanlaatuisensa All Natural-makkaran, jonka kaveriksi hodariin tämä saariston veitsivelho taikoo mitä mahtavimman mössön.
Katso kaikki ”Mickes Matresa”-jaksot Herra Snellmanin YouTube-kanavalta.
        
                              Ainekset
Täydellinen hodari
- 1 kpl kananmunan keltuaista
- 2 tl makeaa sinappia
- 1.5 dl öljyä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Lisäksi
- 4 kpl hot dog -sämpylää
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
Täyte mahtimössö hodarille
- 1 kpl punasipulia
- 1 kpl suolakurkkua
- 1 kpl omenaa
- 0.5 dl persiljaa
Ohje
Mahtimössökastike
- Ota munankeltuainen talteen ja laita kulhoon. Lisää sekaan pari lusikallista sinappia ja öljyt ja sekoita hyvin.
- Lisää joukkoon tilkka valkoviinietikkaa, suolaa ja pippuria ja sekoita kunnes koostumus on tasaisen komea. Siirrä sivuun hetkeksi.
Lisukkeet
- 
Pieni punasipuli ja suolakurkku ja lisää kulhoon. Raasta omena ja lisää joukkoon ja väritä kokonaisuutta lopuksi repimällä sekaan persiljaa. Sekoita. 
- 
Grillaa makkarat kunnolla ja anna leivälle rapea pinta. Rakenna hodarisi ja nauti! 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 220 g | |
|---|---|---|
| Energia | 1300 kJ / 313 kcal | 2860 kJ / 689 kcal | 
| Rasva | 25.1 g | 55.1 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 4 g | 8.7 g | 
| Hiilihydraatit | 15.1 g | 33.3 g | 
| - josta sokereita | 4.4 g | 9.6 g | 
| Proteiini | 6 g | 14 g | 
| Ravintokuitu | 1.6 g | 3.6 g | 
| Suola | 1.1 g | 2.5 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Minisarjassa ”Mickes matresa” ahvenanmaalainen kokki ja mediapersoona Michael Björklund tekee laadukkaita annoksia Snellmanin raaka-aineista ja tutustuu matkan varrella pohjalaisiin tuotanto-olosuhteisiin ja kunnon perhetiloihin. Sarjan kolmannessa jaksossa Micke pääsee makkaramestarin oppiin ja tekeekin omanlaatuisensa All Natural-makkaran, jonka kaveriksi hodariin tämä saariston veitsivelho taikoo mitä mahtavimman mössön.
Katso kaikki ”Mickes Matresa”-jaksot Herra Snellmanin YouTube-kanavalta.
        
                  
        
                  
               
           
          