Tomaattinen ja yrttinen jauhelihakeitto

Tomaattinen ja yrttinen jauhelihakeitto 1

Jauhelihakeitto on arkiruokien aatelia. Tämä jauhelihakeitto poikkeaa hieman perinteisestä, sillä vaihtelua makuun tuovat tuoreet tomaatit ja yrtit. Maukas liemi ja Snellmanin pakastamattomasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauheliha takavaat, että myös tämä jauhelihakeitto on erinomaisen herkullinen. Ja mikä parasta, tomaattinen jauhelihakeitto valmistuu näppärästi!

4

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 5 tomaattia
  • 8 dl vettä
  • 2 lihaliemikuutiota
  • 5 perunaa
  • 1 porkkana
  • 1 dl silputtua persiljaa
  • 1 dl suikaloitua basilikaa

Tomaattinen ja yrttinen jauhelihakeitto — Ohje

  1. Kuori sipuli ja valkosipulit ja pilko pieneksi silpuksi. Kuumenna iso pannu ja paista sipulit rypsiöljyssä pehmeäksi. Lisää jauheliha ja ruskista samalla kun lisäät suolan, pippurin, jauhetun paprikan ja timjamin. Pilko tomaatit karkeasti ja lisää pannulle. Kaada sekaan vesi ja murenna joukkoon lihaliemikuutiot.
  2. Anna keiton kiehua, kuori perunat ja leikkaa kuutioiksi. Kuori porkkana ja leikkaa siivuiksi. Lisää pilkotut kasvikset keittoon ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Pilko yrtit ja lisää ne valmiiseeen keittoon. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

Vinkki!

02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit