Siirry sisältöön
Uunilenkki vuohenjuustolla

Uunilenkki vuohenjuustolla

25min (josta aktiivista 10min)

4

Helppo

Uunilenkki, tai uunimakkara, on parhaimmillaan kun sen valmistaa Kunnon lenkkimakkarasta, jossa on runsaasti lihaa ja vähemmän lisäaineita. Uunilenkki on monella tapaa hyvä ja yksinkertainen ruokalaji. Se on helppo valmistaa, täyttävä, sopivasti muokattavissa täytteiden osalta ja lisäksi se on myös suhteellisen edullinen. Herra Snellmanin uunilenkkiresepti vuohenjuustolla, ole hyvä!

Ainekset

Uunilenkki vuohenjuustolla
  • 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
  • 180 g vuohenjuustoa
  • 1 kpl tomaattia
  • 1 kpl sipulia
  • 150 g emmental juustoraastetta

Ohje

Tee makkaraan syvät viillot veitsellä.

Leikkaa ohuet viipaleet sipulista, tomaatista ja vuohenjuustosta ja täytä makkaran viillot.

Ripottele päälle hieman emmental-raastetta.

Paista uunissa 220 asteessa noin 15 min. Tarjoa uunilenkki esim. perunamuusin ja vihersalaatin kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 1132 kJ / 273 kcal 2264 kJ / 546 kcal
Rasva 22.3 g 44.7 g
- josta tyydyttynyttä 11.8 g 23.7 g
Hiilihydraatit 2.7 g 5.4 g
- josta sokereita 1.3 g 2.7 g
Proteiini 16 g 32 g
Ravintokuitu 0.3 g 0.7 g
Suola 1.3 g 2.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle