Siirry sisältöön
Vuohenjuustokastike

Vuohenjuustokastike

4

2t 5min kokonaisaika

Helppo

Vuohenjuustokastike on maukas kastike esimerkiksi lihalle tai salaatin päälle. Tämä kastike on niin toimiva, että sitä voi testata halutessaan oikeastaan minkä ruoan kylkeen tahansa. Muista antaa kastikkeen tekeytyä jääkaapissa parisen tuntia ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Vuohenjuustokastike
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Ohje

Poista juuston ”kuori” ja pilko juusto. Lisää muut ainekset ja sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella. Anna tekeytyä jääkaapissa parisen tuntia.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 100 g
Energia 1427 kJ / 344 kcal 1427 kJ / 344 kcal
Rasva 27.9 g 27.9 g
- josta tyydyttynyttä 14.4 g 14.4 g
Hiilihydraatit 11 g 11 g
- josta sokereita 10.5 g 10.5 g
Proteiini 12 g 12 g
Ravintokuitu 0.1 g 0.1 g
Suola 0.7 g 0.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle