Vuohenjuustokastike
4
2t 5min kokonaisaika
Helppo
Vuohenjuustokastike on maukas kastike esimerkiksi lihalle tai salaatin päälle. Tämä kastike on niin toimiva, että sitä voi testata halutessaan oikeastaan minkä ruoan kylkeen tahansa. Muista antaa kastikkeen tekeytyä jääkaapissa parisen tuntia ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Vuohenjuustokastike
- 200 g vuohenjuustoa
- 2 dl kermaa
- 2 rkl hunajaa
- 0.5 tl mustapippuria
Ohje
Poista juuston ”kuori” ja pilko juusto. Lisää muut ainekset ja sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella. Anna tekeytyä jääkaapissa parisen tuntia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 100 g | |
---|---|---|
Energia | 1427 kJ / 344 kcal | 1427 kJ / 344 kcal |
Rasva | 27.9 g | 27.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 14.4 g | 14.4 g |
Hiilihydraatit | 11 g | 11 g |
- josta sokereita | 10.5 g | 10.5 g |
Proteiini | 12 g | 12 g |
Ravintokuitu | 0.1 g | 0.1 g |
Suola | 0.7 g | 0.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.