Siirry sisältöön
Ylikypsää possun plumaa ja coleslaw-salaattia

Ylikypsää possun plumaa ja coleslaw-salaattia

Maatiaispossun pluma n. 300 g

3

20min työaika | 2t kokonaisaika

Keskitaso

Tässä reseptissä herkullisesti marinoitu ylikypsä Maatiaspossun pluma saa seurakseen raikkaan ja rapean kaalisalaatin. Plumassa on reilusti rasvaa, jonka ansiosta se pysyy erityisen mehevänä pitkän kypsennyksen ajan. Marinadin chili ja valkosipuli sopivat täydellisesti suussasulavan porsaanlihan kanssa. Tarjoile tuoreen patongin kanssa pääruokana, herkullisen illallisen alkupalana tai vaikka pikkujoulujen cocktailherkkuna.

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Pihvit

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle